Eventos

Exposición del PFC de Zaira Montllor en Alcoy

Zaira_cartell-web

L’exposició consisteix en l’anàlisi gràfic i conceptual del projecte fi de carrera de Zaira Montllor i Coloma per a la titulació d’arquitectura, valorat amb una nota de matrícula d’honor i anomenat Manual de Supervivència Arquitectònica Amazònica, que conta la història de supervivència arquitectònica d’un home del futur al emprendre un viatge al passat.

La major part del projecte està organitzat en format audiovisual utilitzant els mecanismes d’animació del stop-motion, de manera que la inauguració consistirà en una expo-cine-fòrum on els assistents podran donar opinions i valoracions personals. Es visualitzarà la pel·lícula en forma de curtmetratge i es podrà participar en el que ens agradaria que fora un col·loqui. Per descomptat es podrà visitar tot el material gràfic i modelístic a la planta primera del Centre Cultural Ovidi Montllor des del 9 al 25 de Juliol.

La inauguració de l’exposició serà el dimecres 9 de Juliol a les 19.30 h.

Podeu trobar més informació del projecte al web http://seunewok.tumblr.com/